Revelons

TC-22003-C2

29,99

100% UV zaštita

Izuzetno otporan

smanjuje odsjaj

Vrhunska kvaliteta

Dostava 1-2 dana

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Predmeti se mogu lako vratiti u roku od 14 dana.

BESPLATNA POŠTARINA

Za narudžbe veće od 60 €

Cijena samo ilustrira cijenu okvira

Pošaljite nam izvještaj na [email protected], a mi ćemo vam poslati ponudu za ugradnju naočalnih leća u najkraćem mogućem roku.

UV filter

Pretjerano izlaganje UV zrakama uzrokuje oštećenje očiju (mrena). Još je gore jer su UV zrake nevidljive i posljedično još opasnije. Naše leće pružaju vam 100% UV filter koji će zaštititi vaše oči od štetnih UV zraka (uključujući nadmorske visine / brdske UV zrake) i inhibirati starenje očiju. Pružamo vam maksimalnu zaštitu od agresivnih UV-A-B zraka do 400nm.

Antirefleksni sloj

Antirefleksni sloj zaštitit će vaše oči od dosadnog odsjaja koji je vrlo izražen tijekom noćne vožnje u automobilu, vožnje po kiši i ostalih svakodnevnih neugodnih odsjaja. S našim naočalama uklonit će se odsjaj, a pogled kroz naočale bit će jasan i udoban. Također je vrlo pogodan za sve one koji puno vremena provode ispred digitalnih zaslona, ​​jer uklanja odsjaj monitora.

Tvrdi sloj

Za vaš korekcijski okvir odabrali smo samo najkvalitetnije naočalne leće. Naočale sve više postaju i svakodnevni modni dodatak, pa je estetski izgled nužan prilikom njihove izrade. Iako različite leće za stanjivanje pružaju lakoću, u mnogim slučajevima to također uzrokuje veću krhkost. U tu svrhu naši su stručnjaci razvili tvrdi sloj koji vašim naočalama također pruža otpornost na udarce, ogrebotine i osigurava maksimalnu trajnost.

Clean sloj

Čestice prašine često se nakupljaju na lećama naočala, blokirajući jasan vid kroz naočale. U tu svrhu naše naočale sadrže čisti sloj koji štiti od prašine i prljavštine te pruža ugodan pogled kroz naočale.
Brend Revelons
Oblik okvira Cat eye
Boja okvira Ružičasta
Boja stakla
Stakla
Material okvirjev Umjetna smijesa
UV filter 400
Razina zatamnjenja Kategorija 3
Oprema Originalni etui

140 mm

16 mm

Nema info

53 mm

Nema info

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Povratak u roku od 14 dana

BRZA DOSTAVA

1 - 2 dana

BESPLATNA POŠTARINA

Preko 60 €

Primajte posebne ponude