Revelons

Revelons Roundy 2 Black Metal

49,99

Smanjuje umor

Izuzetno otporan

bolje spavanje

PREMIUM Kvaliteta

Dostava 1-2 dana

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Predmeti se mogu lako vratiti u roku od 14 dana.

BESPLATNA POŠTARINA

Za narudžbe veće od 60€

Marka Revelons

Revel je sinonim za slavje iz kojeg nastavlja i naš početak. Bez obzira na to, jeste li postigli nešto konkretno ili ne i čak ako mislite, da vam nije uspjelo želimo, da iz svakog iskustva povučete sve što možete i svoj napredak proslavite na vašem putu. I to slavlje ili “REVEL” može biti s našim naočalama Revelons!

Raznoliki i kvalitetni okviri

Okviri su napravljeni od najkvalitetnijih acetatnih materiala, koji vam pružaju udobnost i lakoću. S razlogom, da u vama probudimo slavlje, su naše naočale raznolikih oblika, boja i veličina. Da bih se mogao svatko od vas naći negdje u našoj priči, napravili smo naočale kvalitetne i po dostupačnim cijenama. Tako možete slaviti i uživati u svakakvim događanjima u životu skupa s naočalama Revelons.

Prednosti Blue Light naočala

Naše oči ne pružaju dovoljnu zaštitu od plavih svjetlosnih zraka koje emitira sunce, a još manje od digitalnih ekrana koje pretjerano koristimo u svakodnevnom životu. Dugotrajno izlaganje plavim zrakama može naštetiti mrežnici i pridonijeti dobnoj degeneraciji makule, što može dovesti do gubitka vida.Nošenjem Revelons Blue Light naočala biste:
  • poboljšalji kvalitetu spavanja
  • smanjili naprezanje očiju
  • poboljšalji kontrast i stoga će biti manje nelagode,
  • smanjili glavobolje i migrene
Istovremeno čete pridonjeti i brinuti o zdravlju svog vida i u budućnosti, jer će se smanjiti mogućnost promjena unutar oka.
Brend Revelons
Oblik okvira Okrugao
Boja okvira Crna
Material okvira Metal
Oprema Originalni etui

145 mm

19 mm

Nema info

50 mm

Nema info

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Povratak u roku od 14 dana

BRZA DOSTAVA

1 - 2 dana

BESPLATNA POŠTARINA

Preko 60€

Primajte posebne ponude