O nama

Pozdravljeni u novoj eri naočala!

 

Ste se ikad zapitali, zašto bi za sunčane naočale platili 1000 i više Kuna? Nikad više! Upravo ste na pravom mjestu.

Online trgovina Sunshine formirana je sa željom, da može svatko između vas po dostupnoj cijeni naći kvalitetne naočale za sebe. Jer vam želimo ponuditi što više na jednom mjestu, možete ovdje birati između sunčanih naočala, blue light naočala i korektivnih naočala.

Sunshine nudi vam sunčana naočala koja su u trendu, poznatih brendova i tako slijede modnim smjernicama, zato će uvijek dodati još točkicu na i vašom outfitu. Brendove i modele odabiremo vrlo promišljeno, jer želimo ponuditi samo najbolje. U našoj online trgovini možete birati između brendova: Polaroid, Superdry, Alpina, Hawkers, O’neill… Da vam kažemo još nešto, svatka kolekcija na našim online policama, pažljivo je odabrana samo za vas.

Sve naočale koje možete zaslijedit u našoj ponudi, su izrađene od vrhunskih materijala, koji pružaju trajnost, udobnost i lakoću. Sunčane naočale certificirane su sa najvećom zaštitom od štetnih sunčevih zraka-UV400. U našoj ponudi možete pronaći također puno polariziranih modela, koji još dodatno štite vaše oči od blještanja.

U slučaju, da ste kod nas prvi put, obećavamo vam garanciju zadovoljstva (besplatno zamjenu ili povrat novca u 14 dana), jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu!

Radujemo se svake povratne informacije o kupnji i vašem zadovoljstvu, i istovremeno se također zahvaljujemo na povjerenju, da ste dio naše priče. <3

P.S.: Ne zaboravite..investiciju u zdrave oči nećete nikada požaliti.

Kje smo

PE Citypark Ljubljana

Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana, Slovenija

Supernova Ljubljana Rudnik

Jurčkova 223, 1000 Ljubljana, Slovenija

Primajte posebne ponude