Česta pitanja

Narudžbe

Platiti možete s kreditnim karticama VISA, MasterCard, Maestro, Paypalom ili kod preuzimanju pošiljke.

Odmah nakon poslane narudžbe primit ćete potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli. U koliko e-mail potvrdbe niste primili, molimo vas provjerite neželjenu poštu i označite, da poruka nije neželjena. Ako niste dobili e-poruku s potvrdom, provjerite svoju neželjenu poštu i dodajte[email protected] na sigurnu listu računa

U koliko ste zainteresirani za narudžbu 10 ili više komada, javite nam se na na e-mail adresu [email protected]

Čim zaprimimo vašu uplatu, dobit ćete e-mail s potvrdom.

Naravno, račun primate skupa s naočalama po isporuci.

Kupovina u našoj online trgovini sunshine.hr je potpuno sigurna. Imamo certifikat “Verified by Visa” i “Secured Mastercard”, što pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Koristimo “industry standard encrypton systems” za potencialno osjetljive osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa i ostale informacije koje nam pružate, primjerice vaša kartica. Informacije koje prolaze između vašeg elektroničkog uređaja i naše web stranice ne mogu se pročitati.

Narudžbu možete otkazati potpuno ili djelomično do uključujući 15 minuta nakon obrade narudžbe.

Dostava

Odlična vijest! Uz narudžbu iznad 450 kn poštarina je 100% besplatna. Uz narudžbu do 450 kn, trošak poštarine je 29 kn.

Dostaviti možemo na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

Za sunčane naočale predviđena dostava je u roku 1-10 radnih dana, ovisno o točnoj destinaciji. Za korektivne naočale dostava je 5-15 radnih dana.

Vraćanje

Sunčane naočale i blue light naočale možete vratiti ili mijenjati u roku od 14 dana nakon isporuke, bez navođenja razloga.

U slučaju povrata korektivnih naočala, ne možemo vam vratiti novac za stakla u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača-članak br. 79.

Nudimo besplatno zamjenu za sve sunčane naočale i blue light naočale, koje ste naručili i ne odgovaraju vam. U tom slučaju nam na e-mail adresu [email protected] šaljite broj narudžbe i koji artikal mijenjate s kojim. Molimo vas, da nam također pošaljete i kopiju računa. naočale spakirate u tvrdu ambalažu kako se ne bi oštetile tijekom transporta.

U dostavnom roku poslat ćemo vam nove naočale, a stare koje vam ne odgovaraju, možete istodobno vratit kurirskom službom. Naljepnica s našom adresom i ostalim i ostalim podacima bit će uključena u novom paketu.

Artikal unutar 14 dana, zajedno s računom i u originalnom pakiranju pošaljite nazad na našu adresu:

Sunshine d.o.o.
Celarčeva 8
1000 Ljubljana
Slovenija

Također nam pošaljite broj transakcijskog računa i podace za povrat novca. Novac vam budemo vratili u roku dva dana od povrata artikla.

Molimo Vas, da nas kontaktirate na e-mail [email protected] s više informacija unutar 14 dana nakon isporuke artikla. Naša služba za korisničku podršku rado će vam pomoći u rješavanju problema.

Općenito

Artikal unutar 14 dana, zajedno s računom i u originalnom pakiranju pošaljite nazad na našu adresu:

Sunshine d.o.o.
Celarčeva 8
1000 Ljubljana
Slovenija

Molimo Vas, da nas kontaktirate na e-mail [email protected] s više informacija unutar 14 dana nakon isporuke artikla. Naša služba za korisničku podršku rado će vam pomoći u rješavanju problema.

Molimo, da dodate kod za popust na blagajni, gdje ćete moć vidjeti mjesto “Kod za popust”. Upišite kod i kliknite aktiviraj. Ako je kod ispravan i aktivan, cijena artikla će se automatski promijeniti.

Niste uspjeli pronaći odgovor koji Vama treba? Kontaktirajte nas na: [email protected]

Primajte posebne ponude